FAQs

1.CÂND VOI OBSERVA REZULTATE?

Fără îndoială, suplimentele SARM reprezintă o revoluție în industria fitnessului, dar nu poți să te bazezi doar pe ele.Ai nevoie de un plan de antrenament și o dietă bune.Puteți simți efectul unor suplimente SARM la 1-2 ore după administrare, dar vizual rezultatele vor apărea de la 8 la 10 zile după administrarea regulată, antrenament și o dietă bună.

2.POT LUA ALTE SUPLIMENTE ÎMPREUNA CU SARMS?

Da, poți! Este chiar recomandat. Suplimentele SARM au un mod de acțiune diferit fața de celelalte suplimente alimentare, deci nu există nicio modalitate de a interfera.

3.AM NEVOIE DE O TERAPIE POST-CICLU CU SARMS?

Terapia post-ciclu este necesară în cazuri foarte rare.Doar 20% din cazuri au nevoie de terapie.Dacă luați SARM în doze și timp recomandate, nu veți avea efectele secundare grave pe care le-ați avea la administrarea de steroizi.Cu toate acestea, vă recomandăm să luați vitamine după fiecare ciclu.După un ciclu cu SARM, care suprimă autoreproducerea testosteronului, vă recomandăm să luați Zinc, Maca, Tribulus, Testosteron Booster timp de 4-6 săptămâni.

4.CARE SUNT CELE MAI POTRIVITE SARMS PENTRU ÎNCEPĂTORI?

Totul depinde de obiective.Puteți începe cu orice SARM.Dacă doriți să obțineți rezultate foarte bune, puteți începe cu una dintre aceste două stack-uri:

• Stack pentru masă musculară SARM: Ligandrol + Testolon

• Stack pentru ardere a grăsimilor SARM: Andarine + Ostarine

5.CARE SUNT CELE MAI POTRIVITE SARMS PENTRU AVANSAȚI?

Odată ce ai progresat, înseamnă că știi bine ce ai realizat și ce vrei să realizezi.Desigur, puteți face ciclu cu un singur SARM, dar nu veți simți efectul pe care l-ar avea un începător.Așadar, uitați-vă la aceste două stack-uri:

  • SARM stack pentru masă musculară: Testolon + Ibutamoren + Ligandrol 
  • SARM stack pentru arderea grăsimilor: Cardarine + Andarine + Ostarine 

6.CINE POATE LUA SARMS?

Oricine poate lua suplimente SARM.Sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei.Nu este nevoie să fiți un atlet profesionist sau să urmăriți rezultatele profesionale pentru a profita de efectele benefice ale suplimentelor SARM.

7.CĂT DUREAZĂ UN CICLU CU SARM?

Depinde de suplimentul SARM, de asemenea dacă este combinat cu altul.Indiferent dacă decideți să luați un stack sau doar un singur produs, vă recomandăm să respectați ciclul optim de 6 săptămâni.Desigur, fiecare organism este individual, pentru unul un ciclu de 6 săptămâni este complet suficient, în timp ce pentru altul va fi necesar un ciclu de 8 săptămâni.De asemenea, obiectivele tale vor determina durata ciclului. Unele produse pot fi luate timp de până la 10 săptămâni.

8.CUT POT COMANDA?

Puteți comanda prin următoarele moduri:

Prin intermediul site-ului nostru: multigrain.ro

Prin email: multigainro@gmail.com

9.CĂND ȘI CUM ÎMI VOI PRIMI COMANDA?

Expediem comenzile noastre prin intermediul companiei de curierat „Nemo Express” sau „FAN”.Produsele sunt trimise la biroul curierului sau la o adresă personală.Comenzile sunt trimise în zilele lucrătoare până la ora 15:30. Toate comenzile plasate după ora 15:30 sunt expediate în următoarea zi lucrătoare.Vă puteți aștepta ca expedierea dvs. să aibă loc între 1 și 3 zile lucrătoare după plasarea comenzii.

10.POT RETURNA PRODUSUL?

Un produs achiziționat de la MultiGain.ro poate fi returnat numai dacă nu este deschis și este în starea în care l-ați primit. În cazul în care cumpărătorul decide să returneze produsul, se angajează, de asemenea, să returneze tot ce a primit odată cu livrarea (cadouri promoționale și alte articole, dacă conține).Produsul poate fi returnat în termen de 14 zile de la cumpărare.Suma plătită ca ramburs pentru livrare de către cumpărător va fi virată într-un cont bancar.Costurile de transport în ambele direcții sunt pe seama clientului. Dacă clientul nu a achitat costurile de livrare, acesta va fi dedus din suma rambursată prin transfer bancar.Obligatoriu numele titularului contului bancar trebuie să se potrivească cu cel al destinatarului.