Ce este YK-11 (Myostin) și totul despre el.

Ce este YK-11 (Myostatin)?

YK 11 Myostatin nu este folosit întâmplător de sportivi, culturiști etc. Acesta este unul dintre cele mai bune și mai puternice SARMs (modulator selectiv al receptorilor de androgeni) pentru creșterea greutății corporale, puterii și recuperării musculare. Fiecare dintre voi care este angajat în fitness și culturism, știe cu siguranță ce este un SARM.

Mulți ar descrie YK 11 ca „super SARMs” din cauza statutului său hibrid SARMs - steroid. YK-11 stimulează acumularea rapidă a masei musculare, pentru a spori pierderea de grăsime și îmbunătățește structura osoasă.

Structura lui YK 11 amintește mai mult de un steroid care a fost creat prin schimbare directă a structurii chimice a DHT (un hormon care se găsește în mod natural în organism) – o formă mai puternică a testosteronului.

Există multe teorii despre YK 11:

Prima este că este un inhibitor al miostatinei. Această teorie apare după o cercetare celulară, unde s-a descoperit că YK 11 mărește masa musculară prin îmbunătățirea creșterii folistatinei (inhibitor de miostatina), care este baza pentru construirea masei musculare.

A doua este că este un puternic SARM (modulator selectiv al receptorilor de androgeni).

Numeroase studii au arătat cum YK11 se leagă doar selectiv de receptori de androgen, ceea ce indică că este un SARM.

Concentrându-se doar pe receptorii de androgeni de acolo, poate crește capacitatea voastră de a câștiga masă musculară slabă în timp ce întăriți densitatea osoasă.

Precum toate SARMa, YK 11 este interzis de WADA, ceea ce îl face interzis pentru culturiști și sportivi care participă la competiții.

YK11 este singurul SARMs cunoscut pentru a inhiba miostatina. Ceea ce este o veste bună pentru voi, deoarece veți putea observa o creștere musculara zi de zi. Un alt beneficiu pozitiv de la YK 11 la care vă puteți aștepta este capacitatea sa de a afecta căilor asemănătoare DHT.

La ce să vă așteptați de la YK-11?

Deja v-am povestit la ce vă puteți așteptă de la YK-11, cu toate acestea că să vă ajutam să vă faceți o idee mai bună despre cum funcționează YK 11, iată la ce vă puteți aștepta de la acest SARMs:

Creștere musculară puternică - YK-11 poate să nu fie un SARMs tradițional, dar totuși poate să stimuleze rapid creșterea musculară și producea de noi celule musculare. Mulți utilizatori raportează că au acumulat 3-5 kg. de masa musculara pură pentru un ciclu de doar 8 săptămâni cu YK 11.

Reducerea grăsimilor - Împreună cu promovarea creșterii masei musculare slabe, YK-11 SARMs poate provoca, de asemenea, pierderi semnificative de grăsime într-o perioadă scurtă de timp.

Întărirea osoasă - Studiile arată că YK 11 poate ajuta la îmbunătățirea rezistenței osoase prin legarea de receptorii de androgeni. De asemenea, poate crește nivelul de PKB activat (protein kinaza B) în celule voastre, ceea ce duce la o creștere osoasă.

Forță crescută - Este dovedit că acțiunea YK 11 duce la o creștere a rezistenței după prima săptămână a ciclului.

Când sunt observate primele rezultate ale ciclului cu YK-11 (Myostatin)?

YK 11 Myostin duce la o creștere puternică a mușchilor și la creșterea forței. Efectul acestui SARMs veți simți după prima săptămână de administrare și se exprimă în creșterea puterii și  a explozivității.

Veți simți efectul acestui SARM după prima săptămână. Primele rezultate vizibile de la YK11 se observă după câteva săptămâni. Pe o perioadă de 6-8 săptămâni, utilizarea YK 11 (singur și nu într-un SARM stack) duce la o creștere de minim 3-4 kilograme de masa musculară.

Cum se face un ciclu adecvat cu YK-11 (Myostatin) și ce doze se iau?

Cu doar 5 mg. de YK 11 SARM pe zi (administrat timp de 4-8 săptămâni), puteți începe să vedeți rezultate pozitive. Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor de YK 11 recomandă să luați 10-15 mg pe zi.

Noi vă sfătuim să începeți cu o doză mai mică și apoi să creșteți doza de YK-11 Myostin, așa cum este arătat în exemplu:

Primul ciclu: 5 mg. de YK11 pe zi timp de 6 săptămâni. NOTĂ: acest ciclu este grozav pentru începători.

Al doilea ciclu: 10-15 mg. pe zi timp de până la 8 săptămâni. NOTĂ: numai pentru utilizatorii avansați.

Utilizatorii recomandă împărțirea dozei de YK11 în două pentru a crește timpul lui de semi-viața

15-30 mg. de YK11 este prea mult și va crește riscul de reacții adverse.

Terapia PCT este obligatorie - YK-11 poate provoca doar o suprimare ușoară a testosteronului, dar pentru a fi în siguranță, încercați să-l aplicați cu PCT, Nolvadex sau Clomid.

YK-11 în stack- pentru rezultate optime utilizatorii recomandă să-l combinați cu RAD140, LGD-4033, Andarine sau Ibutamoren (doar asigurați-vă că mențineți doza de YK 11 până la cel mult 5 mg. pe zi atunci când este combinată cu altele SARMs).

Cu ce ​​puteți combina YK-11 (Myostatin)?

Mulți utilizatori SARMs combină YK 11 cu Ibutamoren MK677, Testolon RAD140, Ligandrol LGD4033 și alte SARMs.

SARM STACK pentru masa musculară YK 11, Testolon rad140, Ibutamoren MK677

Acest SARM STACK vă va ajuta să construiți o cantitate serioasă de masa musculară într-o perioadă scurtă de timp și crește puterea cu până la 50%.

Care sunt principalele beneficii ale acestui SARM STACK?

  • Crește forța cu până la 50%.
  • Acțiune rapidă - rezultate vizibile după 3-4 zile.
  • Pompare incomparabilă a mușchilor.
  • Recuperare maxim de rapid.
  • Creșterea masei musculare cu 2-3 kg. pentru un ciclu de 6 săptămâni.
  • Acțiune chiar și fără un potențial genetic.
  • Fără efectele secundare ale steroizilor.

SARM Stack pentru masă musculară YK-11, Testolon rad140, Ligandrol LGD4033

SARMS STACK - o combinație dintre cele mai puternice și mai tari produse SARMs. Ciclul cu acest SARM stack vă garantează o creștere rapidă a masei musculare și a puterii.

Care sunt principalele beneficii ale acestui SARM STACK?

  • Crește rezistența cu până la 75%.
  • Acțiune rapidă - rezultate vizibile după 3-4 zile.
  • Pompare incomparabilă a mușchilor.
  • Creșterea masei musculare cu 2-3 kg. pentru un ciclu de 6 săptămâni
  • Întărirea structurii musculare și osoase.
  • Acțiune chiar și fără un potențial genetic.
  • Fără efectele secundare ale steroizilor.

Care sunt efectele secundare ale YK-11 (Myostatin)?

Sunt unii care vor spune că YK 11 SARM nu provoacă efecte secundare. Dar nu este absolut adevărat. Desigur, multe dintre ele pot fi îndepărtate după ce încetați să luați acest SARM. Cu toate acestea, noi vom analiza toate efectele secundare posibile care se pot manifesta:

Suprimarea testosteronului după un ciclu cu YK-11 Myostin – Consumatorii raportează o scădere în producerea testosteronului natural după ciclul cu YK 11. Desigur, doar temporar și recuperarea este ușoară folosind PCT, dar vă sfătuim să fiți atenți și să urmați dozele recomandate.

Toxicitate hepatică (poate) - Este adevărat că acest lucru nu este pe deplin confirmat, dar se poate vedea potențialul pentru asta. Deoarece YK 11 este atât de puternic și este SARM -ul care se apropie cel mai mult de steroizi și de acolo vine aceasta posibilitate.

Agresivitate crescută - Poate să nu provoace furie completă, dar unii utilizatori raportează că se simt mai furioși, mai agresivi și reacționează mai repede în afara sălii de fitness.

Dureri articulare - Acest lucru a fost observat și la unii utilizatori de YK11.

Căderea părului și acnee ușoară - Acum majoritatea efectelor se datorează unei doze prea mari de YK 11 și un ciclu lung (peste timpul recomandat), astfel încât luând cantitatea potrivită, puteți reduce la minim acest risc.

În mod similar, toate aceste efecte secundare se bazează pe experiența utilizatorului, NU pe cercetări sau studii clinice.

Acest lucru înseamnă că nu există efecte secundare? Da și nu. Personal, credem că este posibil să se manifeste. Indiferent cât de sigur este un produs, fie el SARM sau un supliment alimentar - abuzul, dozele mari sau un ciclu foarte lung cu acesta pot fi întotdeauna periculoase pentru sănătate. Administrat corect, fără abuz, reduceți riscul YK 11 să ducă la orice fel de efecte secundare.

Cum se face o terapie post-ciclu cu YK-11 (Myostatin)?

Terapia post-ciclu cu YK-11 Myostin se poate face cu vitamine precum vitamina D3 și Zinc câte 30 mg. pe zi. Sau după un ciclu mai greoi - cu Nolva și Clomi.

Este bine, după sfârșitul ciclului, să faceți o pauză scurtă la aproximativ ½ din ciclu, în care să administrați produsele de mai sus pentru terapie post ciclu cu YK 11.

De exemplu: ciclul de 8 săptămâni cu YK-11 este egal cu cel puțin 4 săptămâni de odihnă.

Concluzie:

YK11 este, fără îndoială, unul dintre cele mai puternice și tari produse din familia SARMs.

Duce la o acumulare rapidă de masa musculară slabă și la pierderea grăsimilor pentru o perioadă scurtă de timp.

YK-11 (Myostin) are o acțiune dublă și permite formarea mușchilor dubli. Datorită acțiunii sale puternice, este interzis de WADA și interzis pentru utilizare în concursuri.