Ce este Testolone (RAD-140) și totul despre el.

RAD 140 are o acțiune similară cu Ligandrol LGD-4033. Testolone este unul dintre cele mai populare SARMs, folosite pentru a construi masa musculară și pentru a crește puterea.

SARMs (modulatorii selectivi ai receptorilor de androgeni) sunt considerate o alternativă sigură la steroizi. Aceste elemente se leagă numai cu receptorii de androgeni, localizați în mușchii și oase, provocând efecte anabolice fără efectele secundare ale steroizilor.

Unul dintre aceste produse este RAD-140, care este considerat cel mai puternic și eficient produs dintre toate SARMs.

Ce este Testolone RAD 140?

TESTOLONE (RAD140) este considerat a fi unul dintre cele mai eficiente SARMs descoperite până acum, care, pe lângă faptul că ajută semnificativ la construirea masei musculare slabe, de asemenea are proprietăți neuroprotectoare. Este în clasa liganzilor receptori de androgen (AR) care sunt selectivi pentru țesuturi. Este conceput pentru a preveni pierderea țesutului muscular, la persoane cu cancer, boli cronice acute, precum și la persoane în vârstă. Studii recente asupra SARM-ul RAD 140 arată o creștere mai mare a masei musculare și mai puține efecte secundare în comparație cu produse SARM similare.

La ce să vă așteptați de la Testolone RAD 140?

 • Acumulare rapidă a masei musculare – RAD-140 este probabil cea mai puternică substanță anabolică disponibilă legal pe piață. Poate oferi o acumulare de 3 până la 5 kg de masă musculară pură timp de 6-8 săptămâni. De asemenea, s-a demonstrat că Testolon crește rezistență și forță în timpul unui ciclu.
 • Crește puterea - Datorită acțiunii sale puternice, Testolone oferă creșteri uriașe de forță. RAD 140 este un produs grozav pentru doborârea recordurilor de haltere. Crește producția de celulele roșii sanguine și, prin urmare, alimentarea cu sânge a țesutului muscular. Cel mai semnificativ se simte creșterea forței în a 3-a/a 4-a săptămână a ciclului.
 • Pierderea grăsimii corporale - RAD-140 nu este un produs care se folosește de obicei pentru a pierde în greutate sau a pierde grăsimea corporală, dar din cauza activității anabolice și metabolism accelerat, Testolone ajută la pierderea de câteva procente de grăsime corporală.
 • Mai multă rezistența – Un alt avantaj la care contribuie activitatea sa puternică. Cu ajutorul RAD-140 ne putem antrena mai mult și mai des.
 • „Pompare” - DA! Când folosiți Testolon, mușchii vor arăta mai mari și mai tari. Venele devin, de asemenea, mai vizibile și mai proeminente. Efectele sunt similare cu cele ale Anavar, dar fără efectele secundare negative care pot interveni.

Când sunt observate primele rezultate ale ciclului cu Testolone RAD 140?

RAD 140 este considerat un SARMs unic care oferă rezultate excelente. El este atât de preferat deoarece poate fi folosit atât în cicluri de curățare cât și pentru acumularea masei musculare.

Pe lângă creșterea masei musculare slabe, consumatorii pot observa de obicei și pierdere de grăsime după ce au folosit RAD 140 timp de câteva săptămâni. Deoarece RAD 140 nu favorizează reținerea apei, aceasta în cele din urmă înseamnă că creșterea masei musculare vă va ajuta de fapt să ardeți calorii, ceea ce înseamnă o ardere mai bună a grăsimilor.

Primele rezultate de la RAD 140 sunt vizibile după aproximativ 3-4 săptămâni de ciclu, iar rezultatele complete puteți observa după ce ați făcut un ciclu complet cu RAD 140 timp de aproximativ 6-8 săptămâni.

Cum se face un ciclu corect cu Testolone RAD 140 și în ce doze se administrează ?

Unul dintre cele mai căutate efecte de către utilizatorii RAD-140 este exact construirea rapidă a masei musculare. Pentru a obține rezultate maxime și pentru a profita la maxim de efectul și acțiunea acestui SARMs este nevoie de un ciclu de aproximativ 8 săptămâni.

Cu ajutorul SARM – ului Testolon, vei arăta mai umflat, iar mușchii tăi vor fi definiți și tari. Sunt necesare doze mici de 10-15 mg pe zi pentru prima săptămână după aceea o puteți ridica până la 20 mg. pentru a obține acest rezultat și îmbunătățirea generală a corpului.

Administrarea de RAD-140 se face cel mai des cu 30 de minute înainte de antrenament.

Acesta este administrarea recomandată de noi, care s-a dovedit că nu provoacă disconfort și reacții nedorite. Noi, cei de la Multigain Romania vă sfătuim să nu depășiți aceste doze pentru a evita apariția efectelor secundare.

Cu ce puteți combina Testolone RAD 140?

O mare parte dintre utilizatorii SARMs combina Testolone RAD 140 cu Cardarine GW-501516, Ligandrol LGD4033, YK11, Ostarine sau Ibutamoren MK-677.

SARM STACK Cardarine și Testolone RAD 140

SARM STACK-ul Cardarine și Testolone RAD 140 vă garantează energie, putere și rezistență pentru antrenamente mai lungi și mai intense. Acțiunea acestor SARMs o veți simți literalmente la 45 de minute după administrare.

Care sunt principalele beneficii ale acestui SARM STACK?

 • Crește puterea și rezistența.
 • Crește energia.
 • Acțiune rapidă doar la 45 min. după administrare.
 • Topirea selectivă a grăsimilor.
 • Masă musculară slabă.
 • Recuperare mai rapidă.
 • Antrenamente mai intense și mai lungi.
 • Fără efectele secundare ale steroizilor..

SARMs STACK Ligandrol și Testolone RAD-140

SARMs STACK Ligandrol și Testolone RAD-140 vă garantează progrese uriașe în realizările de forța, mai multa putere, masă musculară, energie, recuperare rapidă și pompare incomparabilă a mușchilor.

Care sunt principalele beneficii ale acestui SARMs STACK?

 • Crește forța cu până la 50%
 • Acțiune rapidă - rezultate vizibile după 3-4 zile.
 • Pompare incomparabilă a mușchilor.
 • Mai multă energie și rezistență în timpul ciclului.
 • Crește masa musculară cu 2-3 kg. pentru un ciclu de 6 săptămâni.
 • Fără efectele secundare ale steroizilor.

SARMs STACK Ligandrol, Testolone, Ibutamoren

Acest SARMs STACK vă va ajuta să vă depășiți toate obiectivele în sală de fitness. Vă garantează un progres uriaș în realizările de forță, recuperare rapida și pompare incomparabilă a mușchilor.

Care sunt principalele beneficii ale acestui SARMs STACK?

 • Crește forța cu până la 50%.
 • Acțiune rapidă - rezultate vizibile după 3-4 zile.
 • Pompare incomparabilă a mușchilor.
 • Creșterea masei musculare cu 2-3 kg. pentru un ciclu de 6 săptămâni.
 • Acțiune chiar și fără un potențial genetic.
 • Fără efectele secundare ale steroizilor.

SARM STACK YK11, Testolon, Ligandrol

SARMS STACK - o combinație dintre cele mai puternice și mai tari produse SARMs. Ciclul cu acest

SARMs stack vă garantează o creștere rapidă a masei musculare și a puterii.

Care sunt principalele beneficii ale acestui SARMs STACK?

 • Crește rezistența cu până la 75%.
 • Acțiune rapidă - rezultate vizibile după 3-4 zile.
 • Pompare incomparabilă a mușchilor.
 • Creșterea masei musculare cu 2-3 kg. pentru un ciclu de 6 săptămâni
 • Întărirea structurii musculare și osoase.
 • Acțiune chiar și fără un potențial genetic.
 • Fără efectele secundare ale steroizilor.

SARM STACK Ligandrol, Testolon, Ibutamoren

Acest SARMs STACK vă va ajuta să vă depășiți toate obiectivele în sală de fitness. Vă garantează un progres uriaș în realizările de forță, recuperare rapidă și pompare incomparabilă a mușchilor.

Care sunt principalele beneficii ale acestui SARMs STACK?

 • Crește forța cu până la 50%.
 • Acțiune rapidă - rezultate vizibile după 3-4 zile.
 • Pompare incomparabilă a mușchilor.
 • Creșterea masei musculare cu 2-3 kg. pentru un ciclu de 6 săptămâni.
 • Acțiune chiar și fără un potențial genetic.
 • Fără efectele secundare ale steroizilor.

Care sunt efectele secundare de la administrarea SARMs Testolone RAD 140?

Majoritatea persoanelor care folosesc RAD 140 nu au efecte secundare negative.

Indiferent cât de sigur este un produs, fie că este SARM sau un supliment alimentar- abuzul, dozele mari sau un ciclu foarte lung cu acesta pot fi întotdeauna periculoase pentru sănătate.  Dacă este utilizat corect, fără abuz, în 95% din cazuri, Testolone Rad-140 nu provoacă efecte secundare.

Efectele secundare ale acestui SARM sunt foarte mici și probabilitatea să observați vreunul dintre ele este minimă.

Cu toate acestea, vă vom prezentă cele mai frecvente efecte secundare.

Dacă nu beți suficientă apă în timpul ciclului cu acest SARM este posibil să aveți migrene și gura uscată.

La doze foarte mari sau cu utilizare prelungită puteți observă pierdere a părul, agresivitate și creștere excesivă a părului la femei și suprimarea testosteronului la bărbați. Cu administrarea corectă și respectarea dozelor recomandate, aceste reacții adverse nu se vor manifesta.

Cum se face o terapie post-ciclu cu Testolone RAD 140?

Nu există date oficiale că Testolone RAD-140 suprimă producția naturală de testosteron după un ciclu. Terapia post-ciclu cu Testolone RAD-140 este opțională, dar se poate face cu vitamine, cum ar fi vitamina D3 și zinc 30 mg. pe zi.

Este bine, după sfârșitul ciclului, să faceți o pauză scurtă de aproximativ ½ din ciclul în care să luați aceste vitamine.

De exemplu: un ciclu de 8 săptămâni cu RAD-140 este egal cu minim 4 săptămâni de pauză.

Cu toate acestea, dacă faceți un ciclu foarte lung și luați doze mari din acest SARM, este posibil să afectați într-un fel hormonul masculin din organism și este necesară o terapie suplimentară cu produse precum Nolva și Clomi.

Concluzie:

Utilizarea RAD 140 în doze mici este suficientă pentru a obține rezultatele grozave de la acest SARMs pentru un ciclu de până la 8 săptămâni. Bărbații ar fi sfătuiți să consume mai mult Testolon decât femeile. RAD-140 poate fi combinat cu alte SARMs într-un ciclu pentru a-și multiplica eficacitatea.

RAD-140 este unul dintre cele mai puternice și preferate suplimente SARMs utilizate pentru creșterea rapidă a masei musculare, mai multă definire a mușchilor și îmbunătățirea generală a fizicului.

RAD-140 este, de asemenea, utilizat în ciclurile de ardere a grăsimilor.

Testolone crește oxigenul în sânge și are o funcție neuroprotectoare.

Acest SARM este cea mai bună alternativa a testosteronului!