Ce este Ligandrol (LGD4033) și totul despre el.

Ce este Ligandrol LGD4033?

Ligandrol (LGD4033) este un modulator selectiv al receptorilor de androgeni (SARMs). Cunoscut și sub numele de Anabolicum VK5211.

Ligandrolul este folosit de sportivi pentru a câștiga masă musculară într-o perioadă scurtă de timp. Pe de altă parte, poate fi folosit și de unele persoane care suferă de osteoporoza (oasele devin casante)/distrofie musculara (mușchi slabi), totuși LGD4033 a fost dezvoltat inițial cu acest scop.

Potrivit culturiștilor și alți utilizatori care îl consumă, aceștia NU consideră Ligandrol ca steroid. Ei susțin, de asemenea, că LGD4033 nu are niciun efect asupra hormonului estrogen în corp. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care Ligandrol a devenit cunoscut și considerat ca un supliment activ pe cale orală, spre deosebire de steroizi.

LGD4033 este un steroid?

Nu, Ligandrol este un SARM. SARMs sunt adesea confundate cu steroizii din cauza rezultatelor pe care le puteți obține de la administrarea lor care sunt destul de asemănătoare în majoritatea cazurilor. Diferența este că de la SARMs nu veți avea efecte secundare adverse precum la steroizi.

Ambele substanțe au o compoziție și un mecanism de acțiune complet diferit. Datorita statutului ilegal și periculos al steroizilor, oamenii au început să caute alte alternative mai bune ale steroizilor, cum ar fi SARMs.

La ce să vă așteptați de la Ligandrol LGD4033?

Mulți sportivi și profesioniști care se străduiesc să-și crească masa musculară, puterea și recuperarea, apelează la LGD4033 ca alegerea lor SARM. Utilizarea sa nu se limitează la halterofili și culturiști, ci include și modele, crossfitters și pasionați de fitness.

Pentru mulți oameni care doresc să experimenteze cu SARMs, LGD 4033 este primul produs din această familie pe care trebuie să îl încerce. În timp ce majoritatea SARMs sunt utilizate în combinație, mulți utilizatori folosesc doar LGD-4033 și susțin că obțin rezultate excelente într-o perioadă foarte scurtă de timp. Alții îl combină cu Cardarine, Ostarine și Testolon, Ibutamoren MK677. Unii îl compară cu Anavar și Dianabol.

Beneficiile pe care le veți obține de la Ligandrol LGD 4033 sunt într-adevăr multe, așa că vom enumera câteva dintre ele:

  • Crește masa musculară slabă.
  • Reduce pierderea masei musculare.
  • Îmbunătățește rezistența.
  • Crește puterea.
  • Întărește oasele și mușchii, ceea ce previne leziunile.
  • Creste densitatea osoasa.
  • Accelerează arderea grăsimilor în exces.

Acest SARMs lgd-4033 nu este potrivit pentru sportivii care doresc să-l folosească profesional, fiindcă  este considerat doping datorită acțiunii sale puternice.

Când sunt observate primele rezultate ale ciclului cu Ligandrol LGD4033?

Primele rezultate de la administrarea SARMs Ligandrol se văd după aproximativ 20 de zile de la începutul ciclului. Veți observa mai întâi o creștere a masei musculare, urmată de o creștere a forței.

Cu toate acestea, durează aproximativ 8 săptămâni pentru a vedea rezultatul și efectul final de la LGD4033. Vă recomandăm după aceea să faceți o pauză egală cu ½ din ciclu cu Ligandrol, după care ciclul poate fi reluat.

Mulți sportivi doresc să-l folosească mai mult decât este recomandat din cauza diferenței pe care o văd în oglindă cu fiecare săptămână care trece, dar ciclul cu Ligandrol LGD4033 nu ar trebui să depășească 10 săptămâni. Este suficient să administrați Ligandrol o dată pe zi pentru a avea efect. Dozele mici conduc, de asemenea, la rezultate uimitoare atunci când sunt combinate cu o dietă bună și doze corecte. Nu este necesar să se depășească dozele recomandate, despre care vom vorbi puțin mai jos în articol.

Cum se face un ciclu corect cu Ligandrol LGD 4033 și cum se administrează?

Pe baza cercetărilor, timpul de semi-viața al LGD 4033 este estimat la între 24 și 36 de ore. Din acest motiv, se recomandă să luați doza zilnică de LGD 4033 o dată pe zi.

Se recomandă utilizarea LGD4033 în doze mici, aproximativ 10 mg pentru bărbați și 5 mg pentru femei zilnic pentru o perioadă de 6 săptămâni, deoarece așa cum am menționat, Ligandrol este un produs puternic și dozele mici sunt suficiente pentru a obține rezultate impresionante din acest SARMs. Asta va contribui la asigurarea eficacității LDG 4033 reducând în același timp șansa de a avea efecte secundare.

Există sportivi care consumă aproximativ 20 mg de Ligandrol pe zi, dar aceasta administrare este recomandată pentru începători.

Cu ce ​​poți combina Ligandrol LGD4033?

Majoritatea utilizatorilor SARMs combină LGD4033 cu Cardarine GW-501516, Ostarina MK-2866, Ibutamoren MK677, Testolon RAD140, YK11 Myostin și alte SARMs.

Părerea noastră este că LGD4033 este un SARM care poate fi combinat cu aproape toate celelalte produse SARMs pentru a crește masa musculară slabă sau a arde grăsimile. LGD4033 vă va fi de folos și vă va ajuta să vă atingeți obiectivele mai repede decât de obicei.

SARMs stack-ul pentru masă musculară MK2866, Ligandrol LGD 4033, Ibutamoren MK677

Cel mai preferat stack pentru începători și cel mai comandat în anul 2021.

Vă va ajuta să vă construiți masa musculară, să vă creșteți puterea, să vă îmbunătățiți procesul de recuperare al organismului și vă va ajuta la întărirea articulațiilor, oaselor și tendoanelor...

Care sunt principalele beneficii ale acestui SARM stack?

  • Crește rezistența cu până la 50%.
  • Întărirea articulațiilor și oaselor.
  • Acțiune rapidă.
  • Pompare incomparabilă a mușchilor.
  • Recuperare rapidă maximă.
  • Creșterea masei musculare cu 2-3 kg. pentru un ciclu de 6 săptămâni.
  • Fără efectele secundare ale steroizilor.

SARMs stack-ul Ibutamoren MK677, Testolon RAD140 și Ligandrol LGD4033

Acest SARMs stack vă va ajuta să vă depășiți toate obiectivele în sală de fitness. Vă garantează un progres uriaș în realizările de forță, recuperare rapida și pompare incomparabilă a mușchilor.

Care sunt principalele beneficii ale acestui SARMs stack?

  • Crește forța cu până la 50%.
  • Acțiune rapidă - rezultate vizibile după 3-4 zile.
  • Pompare incomparabilă a mușchilor.
  • Creșterea masei musculare cu 2-3 kg. pentru un ciclu de 6 săptămâni.
  • Acțiune chiar și fără un potențial genetic.
  • Fără efectele secundare ale steroizilor.

SARM stack-ul YK11, Testolon RAD140 și Ligandrol LGD-4033

SARMS stack - o combinație dintre cele mai puternice și mai tari produse SARMs. Ciclul cu acest SARMs stack vă garantează o creștere rapidă a masei musculare și a puterii.

Care sunt principalele beneficii ale acestui SARMs stack?

  • Crește rezistența cu până la 75%.
  • Acțiune rapidă - rezultate vizibile după 3-4 zile.
  • Pompare incomparabilă a mușchilor.
  • Creșterea masei musculare cu 2-3 kg. pentru un ciclu de 6 săptămâni
  • Întărirea structurii musculare și osoase.
  • Acțiune chiar și fără un potențial genetic.
  • Fără efectele secundare ale steroizilor.

SARM stack-ul Testolon RAD140 și Ligandrol LGD4033

SARM stack Ligandrol și Testolon RAD140 vă garantează progrese uriașe în realizările de forța, mai multa putere, masă musculară, energie, recuperare rapidă și pompare incomparabilă a mușchilor.

Care sunt principalele beneficii ale acestui SARM stack?

  • Crește forța cu până la 50%.
  • Acțiune rapidă - rezultate vizibile după 3-4 zile.
  • Pompare incomparabilă a mușchilor.
  • Mai multă energie și rezistență în timpul ciclului.
  • Crește masa musculară cu 2-3 kg. pentru un ciclu de 6 săptămâni.
  • Fără efectele secundare ale steroizilor.

SARM stack-ul Cardarine GW501516 și Ligandrol LGD4033

Acest SARMs stack vă garantează o creștere explozivă a energiei, puterii și rezistenței cu pana la 50%.

Care sunt principalele beneficii ale acestui SARMs stack?

  • Creste puterea și rezistența cu până la 50%.
  • Crește energia exploziv.
  • Crește masa musculară.
  • Recuperare mai rapidă.
  • Antrenamente mai intense și mai lungi.
  • Fără efectele secundare ale steroizilor.

Care sunt efectele secundare de la administrarea SARMs Ligandrol LGD4033?

Efectele secundare ale LGD4033 sunt de obicei rezultatul a două lucruri: administrarea incorectă și utilizare prelungită.

Ligandrol nu are multe efecte secundare cunoscute, dar deoarece este unul dintre cele mai puternice SARMs, nu este corect să-l considerați complet inofensiv. Orice substanță luată în doze mari sau dacă aveți un ciclu NEcorespunzător și prelungit poate duce la efecte secundare.

SARMs se leagă direct de receptorii de androgeni din țesutul muscular și întregul sistem osos fără a afecta negativ ficatul. Din păcate, nu există cercetări sigure la 100% pentru a demonstra acest lucru, deoarece acesta este un produs complet nou și este încă în stadiu clinic de dezvoltare.

Cele mai frecvente efecte secundare de la administrarea SARMs Ligandrol LGD 4033 sunt: suprimarea hormonilor și producția de testosteron, migrenă și gură uscată.

Adevărul este că hormonii după administrarea Ligandrol-ului revin la normal foarte repede, iar acest lucru a fost dovedit de cercetările asupra acestui SARM.

Concluzie: Urmând doza recomandată și durata ciclului, reduceți șansa pentru a avea orice reacții adverse de la administrarea SARMs Ligandrol (LGD 4033).

Când este administrat corect, efectele secundare ale LGD4033 sunt minime sau inexistente în comparație cu rezultatele pe care le obțineți dacă îl luați corect.

Cum se face o terapie post-ciclu cu Ligandrol LGD 4033?

Vă recomandăm să faceți o terapie post-ciclul cu Ligandrol, chiar și doar cu utilizarea la ierburi și vitamine precum vitamina D3 și zinc.

Dacă ciclul cu acest SARM a fost ușor și scurt, terapia poate fi omisă, dar este întotdeauna mai bine dacă este posibil să sprijiniți procesul de recuperare. Dacă ați folosit LGD4033 în doze recomandate, cu durata de 6-8 săptămâni, puteți începe o terapie scurtă cu produse precum Clomiphene sau Nolvadex.

Concluzie:

Dozele mici de LGD 4033 sunt destul de suficiente pentru a obține rezultate excelente de la acest SARM pentru un ciclu de până la 8 săptămâni. În general, bărbații ar fi sfătuiți să consume mai mult LGD 4033 decât femeile, dar ar trebui totuși consumat moderat. LGD 4033 poate fi combinat cu alte SARMs într-un ciclu pentru a crește mai mult eficacitatea acestuia.

Ligandrol este unul dintre cele mai puternice suplimente SARM utilizate de culturiști și oameni care se străduiesc să construiască rapid masa musculară, mai multă definire și în general îmbunătățirea fizicului. Datorită efectului său puternic asupra organismului, este INTERZIS de Agenția Mondială Anti-Doping și nu este aprobat pentru utilizare de către sportivi profesioniști.

LGD-4033 are, de asemenea, un efect benefic asupra sistemului osos, protejând și împotriva leziunilor și accelerează forța și rezistența pentru antrenamente mai lungi și mai complete.