Ce este Ibutamoren MK-677 (Nutrobal) și totul despre el.

Ce este Ibutamoren MK-677?

MK-677 (cunoscut și ca Ibutamoren) stimulează secreția de hormon de creștere (GH) și crește factorul de creștere asemănător insulinei 1 (IGF-1). Ibutamoren MK677 crește nivelul hormonului de creștere imitând acțiunea hormonului grelină și se leagă de unul dintre receptorii de grelină (GHSR).

GHSR activat stimulează eliberarea hormonului de creștere din creier. Studiile și opiniile utilizatorilor care au folosit SARM Ibutamoren arată că crește pofta de mâncare, ca și grelina, motiv pentru care este unul dintre cele mai căutate SARMs pe piață.

Ibutamoren mărește nivelul hormonului de creștere și crește în parametrii minimali sau deloc alți hormoni cum ar fi cortizolul.

Un alt efect pozitiv care este caracteristic pentru Ibutamoren MK-677 este că duce la acumularea unei cantități mari de masă musculară slabă fără a duce la o schimbare în procentul de grăsime corporală.

La ce să vă așteptați de la Ibutamoren MK-677?

Beneficiile MK-677 includ creșterea masei musculare, menținerea masei musculare, densitate osoasa mai bună, somn îmbunătățit, recuperare mai bună.

Datorită capacității sale de a dezvolta și de a elibera hormonul de creștere, SARM -ul Ibutamoren MK-677 are multe alte beneficii:

 • Crește masa musculară slabă.
 • Reduce pierderea masei musculare.
 • Îmbunătățește rezistența.
 • Creste puterea.
 • Accelerează metabolismul.
 • Creste densitatea osoasa.
 • Accelerează arderea grăsimilor în exces.
 • Îmbunătățește somnul și recuperarea.
 • Încetinește îmbătrânirea.
 • Îmbunătățește activitatea creierului..

Ibutamoren este adesea folosit pentru a crește masa musculară slabă. MK-677 stimulează hormonul de creștere și IGF-1, fiecare dintre acestea afectând în mod semnificativ întreținerea și construirea masei musculare slabe. Hormonul de creștere stimulează creșterea masei musculare și a forței, iar capacitatea Ibutamoren-ului MK-677 de a accelera producția de hormon de creștere îl face alegerea potrivită pentru mulți sportivi.

Când se observă primele rezultate ale ciclului cu Ibutamoren MK-677?

Acțiunea și efectul lui MK 677 începe după prima săptămână. Cu toate acestea, toate beneficiile acestui SARM ar putea fi atinse treptat prin acumulare pentru un ciclu de cel puțin 6 săptămâni.

Ibutamoren MK-677 accelerează metabolismul chiar și după prima săptămână de administrare. Consumatorii de Ibutamoren pot simți foame crescută, acest lucru nu este deloc alarmant, deoarece acțiunea SARMs Nutrobal va preveni creșterea în greutate sub formă de grăsime.

Arderea grăsimilor începe într-o etapă ulterioară după aproximativ a 20-a zi a ciclului cu acest SARM.

Cum se face un ciclu corect cu Ibutamoren MK-677 și cum se administrează?

Timpul de semi-viața al Ibutamoren mk 677 este lung, ceea ce înseamnă că administrarea o dată pe zi este complet suficientă. Doza recomandată este cu 2 ore înainte de culcare (seara) aproximativ 10-20 mg. pentru femei și 20-30 mg. pentru bărbați.

Doza potrivită pentru dumneavoastră depinde și de experiența pe care o aveți. Dacă nu ați folosit până acum SARMs vă recomandăm să începeți cu cea mai mică doză și să creșteți treptat doza zilnică de MK677. Este posibil că în primele zile ale ciclului cu acest SARM să simțiți oboseală sau slăbiciune. Din acest motiv noi vă recomandăm să luați MK 677 cu o seară înainte de culcare.

Cu o dietă adecvată și exerciții fizice, rezultatele garantat vor fi evidente, nu doar pentru voi ci și pentru oamenii din jurul vostru.

Ibutamoren MK677 se administrează timp de minim 6 săptămâni datorită faptului că acțiunea sa începe cu acumulare. După finalizarea ciclului cu MK677 pot fi păstrate peste 95% din rezultatele obținute în timpul ciclului cu acest SARM!

Cu ce ​​puteți combina Ibutamoren MK-677?

Majoritatea utilizatorilor de SARMs combină MK677 cu Cardarine GW-501516, S4-Andarine, Ostarina mk-2866, Ligandrol lgd4033, Testolon rad140, YK11 miostin și alte SARMs.

Părerea noastră este că MK-677 este un SARM care poate fi combinat cu absolut toată gama de produse SARMs, indiferent dacă scopul tău este arderea grăsimilor, definire sau creșterea masei musculare slabe. Ibutamoren va fi util și de ajutor la 100% pentru a-ți atinge obiectivele.

SARM stack-ul pentru masă musculară MK2866, Ligandrol LGD-4033, Ibutamoren MK 677

Cel mai preferat stack pentru începători și cel mai comandat în anul 2021.

Vă va ajuta să vă construiți masa musculară, să vă creșteți puterea, să vă îmbunătățiți procesul de recuperare al organismului și vă ajuta la întărirea articulațiilor, oaselor și tendoanelor...

Care sunt principalele beneficii ale acestui SARM STACK?

 • Crește rezistența cu până la 50%.
 • Întărirea articulațiilor și oaselor.
 • Acțiune rapidă.
 • Pompare incomparabilă a mușchilor.
 • Recuperare rapidă maximă.
 • Creșterea masei musculare cu 2-3 kg. pentru un ciclu de 6 săptămâni
 • Fără efectele secundare ale steroizilor.

SARM stack-ul pentru masă musculară YK11, Testolon RAD140, Ibutamoren MK-677

Acest SARM STACK vă va ajuta să construiți o cantitate serioasă de masa musculară într-o perioadă scurtă de timp și crește puterea cu până la 50%.

Care sunt principalele beneficii ale acestui SARM STACK?

 • Crește forța cu până la 50%.
 • Acțiune rapidă - rezultate vizibile după 3-4 zile.
 • Pompare incomparabilă a mușchilor.
 • Recuperare maxim de rapid.
 • Creșterea masei musculare cu 2-3 kg. pentru un ciclu de 6 săptămâni.
 • Acțiune chiar și fără un potențial genetic.
 • Fără efectele secundare ale steroizilor.

SARM stack-ul Andarine S4, Cardarine GW501516 și Ibutamoren MK-677

Acest stack vă va ajuta să construiți masa musculară slabă, să vă definiți mușchii, să aveți vene pompate, mușchii tari, crește rezistența și ajută la arderea grăsimii subcutanate.

Care sunt principalele beneficii ale acestui SARM STACK?

 • Creșterea rezistenței și a energiei.
 • Acțiune rapidă - rezultate vizibile după 3-4 zile.
 • Reduce mult colesterolul.
 • Topirea selectivă a grăsimilor.
 • Vene pronunțate, densitate musculară și definire.
 • Recuperare mai rapidă.
 • Fără efectele secundare ale steroizilor.

SARM stack-ul Ibutamoren MK-677, Testolon RAD140 și Ligandrol LGD4033

Acest SARM STACK vă va ajuta să vă depășiți toate obiectivele în sală de fitness. Vă garantează un progres uriaș în realizările de forță, recuperare rapidă și pompare incomparabilă a mușchilor.

Care sunt principalele beneficii ale acestui SARM STACK?

 • Crește forța cu până la 50%.
 • Acțiune rapidă - rezultate vizibile după 3-4 zile.
 • Pompare incomparabilă a mușchilor.
 • Creșterea masei musculare cu 2-3 kg. pentru un ciclu de 6 săptămâni.
 • Acțiune chiar și fără un potențial genetic.
 • Fără efectele secundare ale steroizilor.

Care sunt efectele secundare de la administrarea SARMs Ibutamoren MK-677?

MK 677 nu are multe efecte secundare pe care utilizatorii acestui SARM ar trebui să le aibă în vedere. Totuși persoanele care au sensibilitate la insulină sau care au diabet, pot fi expuse unui risc când iau MK-677. Simptome asociate cu aceste condiții ar putea fi agravate de utilizarea MK 677. Ca și în cazul oricărei alte combinații, dozarea și utilizarea corectă a MK-677 sunt cheia. În studiile care cercetează modul în care Ibutamoren MK-677 crește masa musculară, doza este în limita normală. Efectele secundare ale MK-677 sunt de obicei rezultatul a două lucruri: administrare eronată și utilizare pe termen lung.

Concluzie: Urmând doza recomandată și durata ciclului, reduceți șansa pentru a avea orice reacții adverse.

Efectele secundare raportate de la MK-677 sunt de obicei rezultatul unor niveluri nenatural de ridicate de hormon de creștere în organism de la doze prea mari sau un ciclu lung de peste 12 săptămâni care includ:

Dureri articulare dacă aveți afecțiuni medicale anterioare sau niveluri hormonale crescute. Rezistenta la insulina.

Posibilă creștere a nivelurilor controlabile de prolactină.

Când este dozat corect, efectele secundare ale MK-677 sunt minime sau inexistente în comparație cu rezultatele pe care le obțineți dintr-un aport adecvat.

Cum se face terapia post-ciclu cu Ibutamoren MK-677?

În afară de toate aspectele pozitive la care duce aportul acestui SARM, un mare plus este că funcționează fără să afecteze organele minore, ceea ce înseamnă că terapia post-ciclu cu Ibutamoren nu este necesară.

În cazul în care luați doze mai mari decât cele recomandate sau decideți să faceți un ciclu mai lung cu Ibutamoren, este nevoie de o terapie ușoară cu vitamine precum Vitamina D3 sau Zinc.

Concluzie:

Ibutamoren MK677 este un SARM ușor, cunoscut pentru acțiunea sa puternică în construirea masei musculare și creșterea eliberării de hormon de creștere, imitând acțiunea grelinei, hormonul foamei.

MK677 este folosit de culturiști pentru a construi masa musculară, a întări oasele și articulațiile, accelerează metabolismul și arde grăsimile.

MK 677 poate fi folosit ca un instrument util pentru rezolvarea problemelor care pot fi cauzate în mare parte din cauza lipsei de hormon de creștere și IGF-1.

Ibutamoren MK-677 este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Acest SARM este o parte indispensabilă din toate stack-urile de SARM, deoarece completează perfect acțiunea la multe alte suplimente SARM.