Ce este Stenabolic (SR-9009) și totul despre el.

Ce este Stenabolic SR-9009?

SARMs SR-9009, numit și Stenabolic, este un agonist Rev-ErbA. A fost dezvoltat în laboratorul Profesorului Thomas Burris de la Institutul de Cercetare Scripps. SR-9009 crește capacitatea pentru efort fizic prin creșterea numărului de mitocondrii în mușchii scheletici și oferă utilizatorilor săi rezistență și energie incredibile.

SARM Stenabolic SR-9009 se leagă de receptorul de androgen din celulele musculare și îi schimbă activitatea. Acest lucru face ca celulele musculare să producă mai multa energie. Cu alte cuvinte, SR-9009 vă ajută să pierdeți în greutate și să vă simțiți mai puternici fără multe eforturi în sala de sport.

Un alt lucru important de știut despre acest SARM este că nu este hormonal. Acest lucru înseamnă că nu suprimă producția naturală de testosteron și din acest motiv, nu trebuie să ne îngrijorăm și să facem PCT (terapie post-ciclu), după utilizarea lui SR-9009. Vom analiza acest lucru în detaliu mai târziu în acest articol.

Explicat pe scurt, Stenabolic este un SARMs care crește procesele metabolice din organism într-o asemenea măsură încât corpul dvs. va simți o rezistență incredibilă și un val de energie.

La ce să vă așteptați de la Stenabolic SR-9009?

Datorită efectului lui SR-9009 asupra ritmului circadian al organismului, beneficiile administrării lui Stenabolic sunt multe! Acest lucru se datorează capacității lui Stenabolic de a crește biodisponibilitatea nutrienților în organism prin creșterea activității receptorilor hormonali REV-ERB.

Ardere a grăsimilor și producție de energie crescute - Multe teste și recenzii ale utilizatorilor demonstrează că SR-9009 ajută foarte mult atunci când vine vorba de pierderea grăsimilor. Pe parcursul unui ciclu de 6 până la 8 săptămâni cu Stenabolic veți putea pierde grăsime chiar și când NU țineți o dietă sau un regim alimentar stricte. Totuși, pentru rezultate bune, noi cei de la Multigain recomandăm să aveți un deficit caloric în timpul ciclului dumneavoastră cu SR-9009.

30-45 min. după ce ați luat Stenabolic, vă puteți aștepta la o creștere puternică a energiei. Treptat, rezistența voastră va crește săptămână după săptămână de la administrare dacă vă antrenați din greu.

Păstrează masa musculară – Una dintre cele mai grele părți ale oricărei diete este să vă ajute să slăbiți suficient pentru a vă simți și a arăta bine, dar nu atât de mult încât toată munca grea pentru a acumula masă musculară să dispară odată cu ea. Astfel, dacă reduceți carbohidrații sau luați alte măsuri pentru a pierde în greutate, Stenabolic SR-9009 vă poate fi util pentru a minimiza pierderea musculară în timpul slăbirii.

Rezistența sporită – Producția sporită de ATF înseamnă: Mai multă rezistență. Indiferent dacă participați într-o competiție, faceți sport profesional sau doar încercați să vă finalizați antrenamentul normal, SR-9009 vă poate ajuta să finalizați un antrenament mai calitativ, mai lung și mai bun fără să obosiți atât de repede.

Reduce inflamația - Dacă simțiți durere într-o anumită zonă a corpului, pierderea în greutate este ultimul lucru la care vă gândiți. Mulți oameni iau medicamente antiinflamatoare atunci când simt durere, dar acestea pot dăuna sănătății în timp. În loc să crească inflamația, SR-9009 chiar o reduce, ceea ce vă permite să reveniți la antrenament și să vă simțiți mai bine.

Timp de recuperare mai scurt după antrenament - Fiecare sportiv are nevoie de timp de recuperare dacă dorește să-și urmărească în continuare obiectivele de fitness. SR-9009 ajută la accelerarea acestui proces de recuperare.

Rezultate rapide – Multe suplimente de slăbit au nevoie de câteva săptămâni sau luni pentru a acționa. Aceasta înseamnă că dacă nu produc rezultate vizibile în prima săptămâna, majoritatea oamenilor pur și simplu renunță la administrarea lor și nu văd niciodată beneficii reale de pe urma acestora. SR-9009 Stenabolic oferă rezultate vizibile într-un timp foarte scurt. Efectul se simte încă de la prima administrare.

Stenabolic poate fi baza în ceea ce privește arderea grăsimilor și păstrarea mușchilor. Dacă scopul dvs. este arderea grăsimilor și îmbunătățirea generală a fizicului, SR-9009 poate fi exact lucrul de care aveți nevoie.

Când sunt observate primele rezultate de la ciclul cu Stenabolic SR-9009?

Cel mai mare plus lui Stenabolic este că dă rezultate chiar și fără să vă schimbați dieta. Cu alte cuvinte, vă veți bucura de o greutate mai scăzută și de cantități reduse de acizi grași, fără de a fi nevoie să reduceți administrarea de calorii sau să urmați diete stricte.

Primele rezultate de la administrarea lui Stenabolic legate de nivelul de energie și putere sunt vizibile după câteva zile de administrare. Utilizatorii lui SR-9009 raportează că viteza lor de alergare este îmbunătățită semnificativ și antrenamentele lor sunt mai lungi și mai intense.

Primele rezultate de la Stenabolic sunt vizibile după primele două săptămâni de utilizare. Utilizatorii lui SR-9009 au observat o schimbare vizibilă a fizicului asociată cu topirea grăsimilor.

Cum se face un ciclu corect cu Stenabolic SR-9009 și ce doze se administrează?

După cum v-am spus deja la începutul articolului, Stenabolic nu are niciun efect asupra receptorilor de testosteron, ceea ce înseamnă că acest SARMs este complet inofensiv, chiar cu utilizare mai îndelungată.

Spre deosebire de alte SARMs, ciclul cu Stenabolic poate dura până la 12 săptămâni, totuși, noi recomandăm o durată de 8 săptămâni. O mare parte din utilizatorii săi îl iau pentru o perioadă de 8 săptămâni, dă rezultate grozave și nu va provoca efecte secundare. Un ciclu de 8 săptămâni este cea mai bună alegere deoarece SR-9009 va atinge apogeul acțiunii sale și veți obține rezultate maxime.

Stenabolic are un timp de semi-viața între 4-6 ore. Acest lucru înseamnă că pentru a menține niveluri optime de SR-9009 în corpul nostru și pentru a obține cele mai bune rezultate, trebuie să luăm doza de 2 până la 3 ori pe zi.

  • de 2 ori câte 8 mg.
  • de 3 ori câte 8 mg.

Este necesar să existe un interval între administrările zilnice de aproximativ 4 ore, pentru a fi eficient acest SARM. Vă sfătuim să începeți un ciclu cu Stenabolic cu o doză mai mică și după aproximativ 1-2 săptămâni să treceți la o doză mai mare.

Deoarece Stenabolic SR9009 începe să funcționeze imediat după ce îl luați, vă sfătuim să-l luați aproximativ 45-60 de minute înainte de antrenament.

Cu ce ​​puteți combina Stenabolic SR-9009?

Stenabolic SR-9009

Ciclul pentru rezistența cu SR-9009

SR-9009 se deosebește de alte SARMs prin faptul că crește rezistența, așa că va fi preferatul sportivilor care vor să reziste mai mult timp. Inclusiv toți sportivii, de la atleți până la culturiști. Un stack efectiv pentru rezistență este combinarea lui Stenabolic cu Ligandrol.

Ligandrol crește puterea și vindecarea, în același timp crește și capacitatea pentru a acumula masă musculară. Cardarine este un alt SARM care are efecte semnificative asupra rezistenței și energiei, care la doar 10-20 mg zilnic în combinație cu Stenabolic va oferi o creștere impresionantă a performanței. Toate aceste cicluri de rezistență pot dura între 8 și 12 săptămâni, după care urmează o pauză (odihnă după ciclu) de cel puțin jumătate din durata ciclului.

Ciclul pentru arderea grăsimilor și energie incredibilă

Cardarine și Stenabolic creează o combinație puternică la care este posibilă arderea rapidă a grăsimilor și păstrarea masei musculare slabe!

Stenabolic vă va crește concentrarea și rezistența, precum și va contribui direct la arderea grăsimilor  și va promova utilizarea grăsimilor stocate ca sursă de energie. Acest lucru face ca Stenabolic și Cardarine să fie un stack perfect pentru arderea grăsimilor. Pentru cele mai bune rezultate utilizați Cardarine și SR9009 pentru un ciclu de 8 săptămâni.

Niciunul dintre aceste SARMs nu va necesita terapie PCT post-ciclu.

Care sunt efectele secundare de la Stenabolic SR-9009?

Sportivii care folosesc Stenabolic au devenit principală sursa de informație pentru toate efectele secundare și vestea bună este că atunci când oamenii folosesc acest SARM în doze moderate și pentru perioade normale de timp, riscul de efecte secundare este minim!

SR-9009 este un supliment SARM non-hormonal și, ca atare, Stenabolic nu prezintă niciun risc de probleme estrogenice și suprimarea/dezactivarea lui HPTA. În plus, Stenabolic nu este toxic pentru ficat și nu dăunează în niciun fel ficatul.

Care sunt efectele secundare de la administrarea lui SARM Stenabolic și dacă există astfel de efecte? Peste 85% din lucruri, care sunt scrise pe internet sunt scrise de oameni incompetenți și sunt afirmații ireale!

Efecte secundare reale de la Stenabolic SR-9009:

Un efect secundar neobișnuit de la SR-9009 observat de o proporție foarte mică de utilizatori este insomnia. Un efect secundar rar, dar totuși manifestat la unii utilizatori. Îl putem evita dacă nu luăm Stenabolic seara înainte de culcare.

Tot ce s-a spus până acum este dovada pentru modul sigur de acțiune și pentru absența efectelor secundare în timpul ciclului cu Stenabolic. Efectele secundare reale de la Stenabolic SR-9009 NU sunt înregistrate de niciun utilizator!

Pe de altă parte, Stenabolic SR-9009 duce la o serie de rezultate pozitive REALE, cum ar fi:

  • Reduce greutatea utilizatorului.
  • Accelerează recuperarea corpului după antrenament.
  • Reglează nivelul zahărului din sânge.
  • Crește mitocondriile din celulele musculare.
  • Îmbunătățește metabolismul lipidic.
  • Arde grăsimile rapid și selectiv.

Cum se face o terapie post-ciclu cu Stenabolic SR-9009?

Nu este necesar să faceți o terapie PCT după finalizarea ciclului cu SARM Stenabolic deoarece nu are nici un efect asupra testosteronului sau a altor hormoni. Dacă combinați Stenabolic SR9009 cu un alt SARMs care suprimă testosteronul, apoi va trebui să faceți terapie post ciclul ca de obicei, dar acest lucru nu va fi necesar dacă utilizați doar Stenabolic.

Concluzie:

În concluzie, Stenabolic este un SARMs grozav pentru arderea grăsimilor, de asemenea, beneficiați de creșterea rezistenței, reducerea anxietății și îmbunătățirea sistemului cardiovascular. Lucrul uimitor la acest SARMs este că are un singur efect secundar pe care îl putem ocoli cu ușurință neluând doza înainte de culcare.

SR-9009 este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femeile care își urmăresc obiectivele.

Cu acest SARMs puteți atinge toate obiectivele pe care le doriți și chiar mai mult!